AFTENMENU

Foretter

Laksekroketter
Panko paneret og dybstegte kroketter af Færøsk laks, dildmayo og hjemmebagt brød

Hvidløgsrejer i olivenolie
Store rejer stegt i masser af hvidløg, olivenolie og hertil hjemmebagt brød

Oksecarpaccio ”a Vesterhav”
Rå okseindelår, hjertesalat, syltede rødløg, stegte capers, estragonmayo,
vesterhavsost og hjemmebagt brød

Langtidsstegt australsk oksestriploin – græsfodret kødkvæg
Serveres med vores egen sauce bearnaise, sprøde fritter samt dagens salat
med sennepsvinagrette

Wienerschnitzel a la MOSTEN
Wienerschnitzel af kalvefilet, de bedste nye danske kartofler, små ærter m/skalotteløg og bacon, kalvesky, sild/capers/citron og peberrod

Dagens friske fisk, muslingeblanquette, kartoffelblok og saltbagt selleri

Hjemmelavet chokolademousse
Cremet chokolademousse m/friske bær og nøddeflødekaramel

Jordbær Romanoff
De bedste jordbær vi kan opdrive marineret i abrikos/vodkasirup hertil flødecreme

Æblebeignet m/vanilleis og sprød crumble
Vores adresse er på den tidligere Mostfabrik i Tølløse – det hylder vi, så der er
ALTID en æbledessert på kortet

Vegetaranretninger:

  • Saltbagt selleri kr. 178,-

    Grillstegt hjertesalat/urtepesto – lille omelet m/vesterhavsost,
    spæde salater, ting og sager fra vores syltekrukker

Børneretter​

– fra 12 år og nedefter

  • Pankostegt rødspætte kr. 118,-

    Med sprøde fritter og grov remoulade

  • Steak frites kr. 168,-

    Mør oksesteak, sprøde fritter,
    husets bearnaisesauce og lille salat garni

  • MOSTENs burger kr. 148,-

    Alt på et bræt” som byg selv burger.
    Okseburger, briochebolle, salat, tomat, agurk, løg, remoulade, ketchup, salatmayo og selvfølgelig sprøde fritter

  • Dessert kr. 68,-

    Coupe Danmark – 2 slags is, chokoladesauce, frugt og bær