Brasserie

A la carte fra alverdens køkkener. Menuen tager udgangspunkt i årstidens friske råvarer og skiftes ofte. Der vil altid være både fisk, kød og vegetarretter på menukortet.

Aftenmenu

Drikke- og vinkort

Et moderne Brasserie

Lange og fantastiske historier om specielle råvarers oprindelse og tilblivelse, uendelige beretninger om vinens vestvendte skråninger – tjenere og kokke der står på nakken af dig så I nærmest er i familie – kommer du ikke til at opleve hos os.

Vi er både glade og taknemmelige over dit besøg og gør alt for at servere dig et ordenligt måltid mad og drikke – men det er også vigtigt at du får lov at slappe af og nyde det gode selskab – misforstå ikke, spørg bare løs hvis du vil vide mere om mad og drikke – OG DET ER LIGE DER – vores manifest kommer til udtryk når vi skal forklare hvorfor  BRASSERIE.

Når man googler, brasserie betyder det frit oversat – bryggeri. En mere moderne og opdateret oversættelse kunne være, at hvis et spisested har et tema f.eks. Fransk, Spansk , Italiensk eller måske Nordisk, kan man i dag tillade sig på et brasserie at samle det hele under samme tag, og dermed give køkkenet mere frie hænder og lade kreativiteten råde – uden at det går ud over kvaliteten. Brasserie temaet udtrykker måske også en mere afslappet atmosfære end det mere formelle – restaurant Brasserie MOSTEN.